Destinacija

Zreško Pohorje se ponaša z izjemnim bogastvom naravne in kulturne dediščine. Čudoviti naravi, ki jo obdajata pristnost in domačnost, dajejo pečat prijazni in gostoljubni ljudje. Takšni, ki vas z veseljem povabijo medse, z vami delijo del vsakdanjega življenja ter vam podarijo del svojega srca in svojih misli.

Tradicionalna povezanost Pohorcev se kaže tudi v povezovanju turističnih ponudnikov in storitev širšega območja. Destinacija Rogla – Pohorje združuje Zreče, mesto ustvarjeno izpod kovaškega kladiva, Slovenske Konjice, mesto cvetja in vina, Vitanje, mesto tradicije, in Oplotnico, mesto z edinstvenimi naravnimi zakladi.

Spoznajte podeželje s kolesom ali peš po označenih kolesarskih in pohodniških poteh. Naužijte se svežega zraka skozi bogate pohorske gozdove, cvetoče travnike, rodovitna polja in vinograde. Z vodniki nordijske hoje boste spoznali osnove hoje s palicami, ki je primerna za vse generacije in na vseh ravneh telesne pripravljenosti. Razvajanje v prijetno topli termalni vodi, ob pestrem izboru wellness storitev, vas bo sprostilo, naravna zdravilna klima pa napolnila z novo energijo. Ob zaključku dneva boste uživali ob izbranih kulinaričnih mojstrovinah in odličnih vinih z okoliških vinorodnih gričev.

Online rezervacije s klikom na spodnji gumbElektronski časopis
Prijava na elektronski časopis
odjava

S prijavo dovoljujem, da me obveščate o vseh novostih, posebnih akcijah in dogodkih na zgoraj navedeni e-mail naslov.

Zemljevid Zemljevid Preverite vse lokacije na zemljevidu
Info
LTO Rogla - Zreče, GIZ
Cesta na Roglo 11j, 3214 Zreče, SLO, Tel: + 386 (0) 3 759 04 70, E-mail: tic.zrece.lto@siol.net
RSS Facebook Twitter YouTube - povežite se z nami
Zreče Oplotnica Vitanje Slovenske Konice1