Center za pohodništvo in kolesarstvo Fajn Center Rogla

FAJN CENTER ROGLA

FAJN center Rogla spodbuja aktiven in zdrav način življenja. Uporabnikom želimo ponuditi celovit proces ohranjanja in krepitve telesnega, duševnega in duhovnega zdravja, ki ga človek dosega z zavestnim prizadevanjem na področju telesnih aktivnosti, zdrave prehrane, duševnih aktivnosti in osebne sprostitve ter v sozvočju z ostalimi ljudmi in naravo.

V skladu s tem organiziramo različne aktivnosti in dogodke v naravi, ki so primerni tako za družine, seniorje, ljubitelje narave, kot tudi za avanturiste in adrenalinske odvisnike.

Gibanje v naravi vam bomo olajšali s koristnimi informacijami, z možnostjo uporabe športnih napitkov in prehrane, z izposojo naprav za orientacijo in merilcev srčnega utripa, z možnostjo izposoje oblačil, pokrival in obutve ter nahrbtnikov, palic ipd..

Privlačnost avanture vam bomo popestrili z nasveti o pravilni prehrani in primerni telesni aktivnosti, ki jo boste izvajali skupaj s izbranimi trenerji Sport&Adventure club-a.

Spoznavali bomo predele, ki slovijo po gostoljubnosti domačinov in odlični domači hrani. Na poti nas bo spremljala neokrnjena narava ter ostanki daljne in bogate preteklosti.

Gostom ponujamo izvirnost spoznavanja Pohorja in strokovnost spoznavanja zdravega načina življenja, s katerim boste lažje premagovali vse bolj stresni vsakdan.

Naša skrb za vaše sproščeno počutje ter sožitje kulinarike in aktivnosti v naravi sta porok, da se bodo naše avanture nadaljevale in da se boste pod Roglo vračali kot naši prijatelji.

Fajn center Rogla se nahaja v Hotelu pod Roglo, Boharina 2, 3214 Zreče.

Fajn center Rogla na Facebooku

Elektronski časopis
Prijava na elektronski časopis
odjava

S prijavo dovoljujem, da me obveščate o vseh novostih, posebnih akcijah in dogodkih na zgoraj navedeni e-mail naslov.

Zemljevid Zemljevid Preverite vse lokacije na zemljevidu
Info
LTO Rogla - Zreče, GIZ
Cesta na Roglo 11j, 3214 Zreče, SLO, Tel: + 386 (0) 3 759 04 70, E-mail: tic.zrece.lto@siol.net
RSS Facebook Twitter YouTube - povežite se z nami
Zreče Oplotnica Vitanje Slovenske Konice1