Poletni športi

Peš ali s kolesom se lahko odpravite med stoletne pohorske gozdove, po zelenih travniških preprogah ali skozi urejene vinograde in sadovnjake na sončnih legah dravinjskih goric. Na mnogih označenih pohodniških in kolesarskih poteh boste spoznali naravne znamenitosti ali zgovorne ostanke davne preteklosti.

KOLESARSTVO

S kolesom se odpravite med stoletne pohorske gozdove, po zelenih travniških preprogah ali skozi urejene vinograde in sadovnjake na sončnih legah Dravinjskih goric. Kolesarski izleti »  
več o tem »

NORDIJSKA HOJA

Izkušeni vodniki vas bodo popeljali v osrčje pohorskih gozdov, pri čemer vas bodo seznanili z osnovami nordijske hoje, ki je ena najbolj učinkovitih, celovitih, varnih in dostopnih telesnih aktivnosti in je izvedljiva preko celega leta ter primerna za ljudi vseh starosti in ravni telesne pripravljenosti.  
več o tem »

PLEZANJE

Plezalne dogodivščine na Rogli se predstavljajo z izvirnimi programi za rekreativce, začetnike, šole, podjetja ter družine. Nižja plezalna stena višine 2.90 metra je primerna za otroke in ogrevanje pred pravimi izzivi na višji plezalni steni višine 9 metrov. Plezanje vzpodbuja družinski duh in motivacijo, da preizkusite sami sebe v nori avanturi. Plezalne...
več o tem »

POHODNIŠTVO

Spoznajte destinacijo Rogla - Pohorje peš po označenih pohodnih poteh. Naužijte se svežega zraka skozi bogate pohorske gozdove, cvetoče travnike, rodovitna polja in vinograde. Pohodniški izleti »  
več o tem »

ŠPORTNI RIBOLOV

V neposredni bližini Term Zreče leži Zreško jezero z urejeno sprehajalno potjo in prijetnimi kotički za športni ribolov. Številne ribiče navdušuje bogat ulov številnih vrst rib, kot so smuč, ščuka, postrv, klen, podust, krap, in zelenka. Športni ribolov je mogoče tudi na umetnem jezeru Mašin žaga na Rogli.
več o tem »

TENIS

Ljubiteljem tenisa so zunanja tenis igrišča na voljo v Zrečah in na Rogli.  
več o tem »

Elektronski časopis
Prijava na elektronski časopis
odjava

S prijavo dovoljujem, da me obveščate o vseh novostih, posebnih akcijah in dogodkih na zgoraj navedeni e-mail naslov.

Zemljevid Zemljevid Preverite vse lokacije na zemljevidu
Info
LTO Rogla - Zreče, GIZ
Cesta na Roglo 11j, 3214 Zreče, SLO, Tel: + 386 (0) 3 759 04 70, E-mail: tic.zrece.lto@siol.net
RSS Facebook Twitter YouTube - povežite se z nami
Zreče Oplotnica Vitanje Slovenske Konice1