Vrhunski športi

Na Rogli in v Zrečah so zelo ugodni pogoji za vrhunske športnike. V naši destinaciji so bivali že številni evropski in svetovni prvaki ter olimpijski zmagovalci. Na voljo so jim zelo ugodni pogoji tako za izvajanje treningov, kot za počitek.

Hipoksična soba za trening in bivanje

Sobe, ki se nahajajo v športnem centru Rogla so opremljene z napravami, ki spreminjajo zračni pritisk in s tem vsebnost kisika v zraku. Preko računalniškega upravljanja je tako mogoče simulirati različno nadmorsko višino in s tem koncentracijo kisika. S treningom in bivanjem v hipoksičnih sobah se dviguje število eritrocitov ( rdečih krvnih telesc) v krvi in s...
več o tem »

Rehabilitacija in diagnostika

Omogočamo vam tudi vrhunsko rehabilitacijo športnikov z izkušeno ekipo strokovnjakov s področja ortopedije, interne medicine in fiziatrije. Najsodobnejša oprema nam omogoča, da rehabilitacijske postopke, kot so izokinetika, magnetna resonanca, ultrazvočna diagnostika, analiza sestave telesnih tkiv…, izvajamo še pri tako zahtevnih športnikih.
več o tem »

Šport na prostem

Športom na prostem so namenjene površine nogometnega stadiona z atletsko stezo, igrišče za rokomet, mali nogomet z umetno travo, košarko, peščena igrišča za tenis in rusko kegljišče.
več o tem »

Športna dvorana

Velika športna dvorana na Rogli ponuja vrhunskim športnikom in rekreativcem možnosti igranja košarke, rokometa, odbojke, tenisa in badmintona. Športno ponudbo dopolnjuje mala dvorana za borilne veščine, squash, namizni tenis ter sodobno opremljen fitnes center.
več o tem »

Elektronski časopis
Prijava na elektronski časopis
odjava

S prijavo dovoljujem, da me obveščate o vseh novostih, posebnih akcijah in dogodkih na zgoraj navedeni e-mail naslov.

Zemljevid Zemljevid Preverite vse lokacije na zemljevidu
Info
LTO Rogla - Zreče, GIZ
Cesta na Roglo 11j, 3214 Zreče, SLO, Tel: + 386 (0) 3 759 04 70, E-mail: tic.zrece.lto@siol.net
RSS Facebook Twitter YouTube - povežite se z nami
Zreče Oplotnica Vitanje Slovenske Konice1