Welness in zdravje

Akratotermalna zdravilna voda

Indikacije zdravilišča Terme Zreče temeljijo na štirih faktorjih : zdravilni gorski klimi, akrotermalni zdravilni vodi, šotni terapiji in fango oblogah, ki jih dopolnjujemo z različnimi rehabilitacijskimi postopki.
Indikacija zdravilišča so:

  • Prostoperativna stanja gibal,
  • Poškodbe gibal,
  • Degenerativni in vnetni revmatizem,
  • Poškodbe in obolenja perifernega živčnega sistema,

Programe zdravljenja in rehabilitacije izvajamo v sodobno opremljenem medico centru s strokovno usposobljeno ekipo. Skupaj z zdravilnimi učinki naravnih dejavnikov in prijetnim okoljem zagotavljamo pospešeno okrevanje ter pripravo na ponovno vključitev v vsakdanje življenje.

V Termah Zreče posvečamo veliko pozornost tudi preventivnim zdravstvenim pregledom, ki temeljijo na ohranjanju zdravja in preprečevanju nastajanja bolezenskih stanj. Specialistične ambulante, ki se izvajajo v sklopu zdravilišča so ortopedska, fiziatrična, internistična-srčno žilna, varikološka, revmatološka in ambulantna za plastično kirurgijo.

Redno preverjanje stanja okostja z merjenjem mineralne kostne gostote (MKG) lahko prepreči zlome in zaplete po njih. Tehnično najsodobnejši aparat za denziometrijo omogoča tudi natančno analizo sestave telesnih tkiv, kar pomembno opozarja na povečano tveganje za srčno – žilne bolezni ter pomaga pri zdravljenju odvečnih kilogramov.
 

Elektronski časopis
Prijava na elektronski časopis
odjava

S prijavo dovoljujem, da me obveščate o vseh novostih, posebnih akcijah in dogodkih na zgoraj navedeni e-mail naslov.

Zemljevid Zemljevid Preverite vse lokacije na zemljevidu
Info
LTO Rogla - Zreče, GIZ
Cesta na Roglo 11j, 3214 Zreče, SLO, Tel: + 386 (0) 3 759 04 70, E-mail: tic.zrece.lto@siol.net
RSS Facebook Twitter YouTube - povežite se z nami
Zreče Oplotnica Vitanje Slovenske Konice1